Op je gemak je verhaal doen in iedere groep

Op je gemak je verhaal doen in iedere groep

 

 

 

 

Het lijkt een modewoord; presence. En hetzelfde geldt voor verbinding. We zijn toch aanwezig als we met elkaar in gesprek zijn en naar elkaar luisteren? Dat is zeker waar! Toch voelt het niet altijd alsof je gezien en gehoord wordt. Soms merken we van onszelf dat we er niet echt bij zijn in een gesprek.

 

Met Relational Presence ervaar je verbinding met jezelf en de ander, volledig in het hier-en-nu. Dat klinkt leuk, maar wat heb je eraan?

Kom eens naar een van mijn workshops, en ervaar wat het je oplevert. Je krijgt een eenvoudige 'tool' aangereikt, die verassend gemakkelijk aan te leren is en een sterk positief effect heeft op de kwaliteit van je relaties.

Wat ga je ervaren?

Change how you see the world
Change how you see the world

 

 

Na het volgen van de workshop zul je merken dat je letterlijk in staat bent, je blik te verruimen en meer ruimte in je relaties te ervaren. Je doet je verhaal op een wijze die authentiek aanvoelt voor jou én de ander. Zelfs als je nauwelijks voorbereid bent! 

 

Je zult ervaren dat je zo kunt spreken dat anderen je werkelijk horen, en dat je zo kunt luisteren dat anderen echt bereid zijn jou wezenlijke dingen te vertellen. Dat is luisteren en spreken in het hier-en-nu, vanuit volledige aanwezigheid en een authentieke wil om je met elkaar te verbinden. 

 

 

 

Wat levert het je op?

Je doet autenthiek en op je gemak je verhaal in iedere groep en voor elk publiek. Of je nu wilt pitchen, een voorstel moet presenteren of voor de klas staat. Of slecht nieuws moet brengen; je kan het geleerde in alle contexten toepassen. 

 

In de workshop ervaar je hoe verrassend vrij en ontspannen het voelt om voor de groep te staan en je verhaal over te brengen vanuit rust en aandacht. Zelfs als je nauwelijks voorbereid bent! 

 

Hoe meld ik me aan?

Ieder jaar staan diverse workshops gebaseerd op de methodiek van  Relational Presence in de planning. Wil je meedoen? Klik dan op de link agenda en meld je aan met het contactformulier.