Zelfsturing, leiderschap tonen, doelgericht werken en in verbinding blijven. Vol zelfvertrouwen het overzicht behouden en gezonde grenzen kunnen stellen. Dat zijn wensen die ik als coach vaak van mijn cliënten hoor.

 

Een greep uit de vragen waar mensen mee komen:

- Ik voel me uitgeput aan het eind van de dag

- Ik weet niet hoe ik mijn energie en aandacht goed moet verdelen

- Ik heb moeite met grenzen stellen; soms laat ik zomaar toe dat anderen erover heen gaan en dan opeens merk ik weer dat ik mensen afweer.

- Ik wacht te veel af; ik zou actiever moet zijn en mijn stem moeten laten horen.

- In een overleg heb ik altijd wel wat te zeggen maar ik 'laat mijn beurt voorbij gaan' omdat ik het niet goed zeg, niet op een manier dat mensen naar me willen luisteren.

- Ik voel me vreselijk verantwoordelijk voor de ander en nu weet ik niet meer wat ik zelf nog belangrijk vind.

- Ik geef de leiding uit handen; het is al gebeurd voordat ik er erg in heb.

- Ik krijg alsmaar de leiding terwijl mijn leidinggevende de leiding zou moeten pakken.

- Voordat ik aan mijn werk begin, weet ik precies wat ik wil doen maar tijdens de uitvoering laat ik me zomaar overrompelen. Ik ben onzeker en heb steeds het gevoel dat ik ieder moment door de mand kan vallen.

- Opeens word ik boos, het overvalt me en dat maakt mensen bang.

 

 

resultaat

Jou als professional die werk maakt van het werken met mensen, ondersteun ik graag om het plezier in je werk te behouden en je persoonlijk leiderschap ten volle te ervaren. Je ervaart overzicht en je hebt je mogelijkheden om keuzes te maken voor gedrag, uitgebreid. Je zelfinzicht is gegroeid, en je kunt met compassie naar jezelf, de ander en de groep kijken.

 

Contact en aanvullende informatie

Uiteraard draag ik als gecertificeerd NLP-master en als gecertificeerd trainer en internationaal NLP-trainer, professionaliteit en beroepsethiek in dit vak hoog in het vaandel. Daarom voer ik de werkzaamheden uit conform de etische gedragscodes van het IEP en de NVNLP. Daarnaast ben ik aangesloten bij het international netwerk van Relational Presence Facilitators en werk ik conform hun missie en hun gedragsregels. Bovendien ben ik via Phoenix opgeleid tot TA-begeleider en werk ik conform de ethische gedragsregels van Phoenix.

 

 

Wil je graag persoonlijk met mij in contact komen? Vul het contactformulier in en geef aan of je gebeld of gemaild wilt worden. Ik neem binnen 24 uur contact met je op.

 

 

 

 

Indien je meer informatie wenst over mijn diensten of je wilt je aanmelden voor een workshop, vul dan het formulier in. Je krijgt van mij binnen 24 uur bericht.

 

code Code refresh